• 17+ års erfaring​
  • Medlem af Byg Garanti​
  • Certificeret diamantskærer
  • Medlem af Diamantsskærernes Brancheforening​

Betonrenovering i
Aarhus og omegn


Trænger din betonkonstruktion til en kærlig hånd eller har den bare set bedre tider?

Så vil vi hos ML Diamantskæring anbefale, at du får lavet en betonrenovering. Da vi har mange års erfaring i branchen ved vi, at det er vigtigt, at konstruktioner af beton bliver efterset og holdt vedlige. 

Hvis en betonkonstruktion får lov til at passe sig selv, og ikke bliver kigget på eller får lavet renovering af beton af professionelle fagfolk, kan det resultere i skader og dyre omkostninger.

Kontakt os og hør mere

Lad specialuddannede fagfolk stå for din betonrenovering

Som specialuddannede fagfolk, ved vi, at et eftersyn, udbedring af skader og vedligeholdelse af beton er en opgave, man ikke bør overlade til hvem som helst. Vi vil derfor altid anbefale, at du lader professionelle fagfolk varetage opgaven.

For at kunne udføre enhver opgave i led med renovering af dit beton, har vores medarbejdere specialuddannet sig i feltet. Dette er din garanti for at arbejdet bliver udført korrekt og professionelt. 

Vi har erfaringen og kompetencerne

Hos ML Diamantskæring har vi mange års erfaring og viden inden for branchen. Igennem de sidste 20+ år har vi udført utallige opgaver for kunder i hele landet, men især i Aarhus og omegn. Vi har derfor både den tekniske viden og praktiske erfaring til at varetage enhver opgave i led med betonrenovering. 

Når vi arbejder med betonrenovering, søger vi altid for at benytte materialer af høj kvalitet, som følger kravene. Vores mål er altid at udføre kvalitetsarbejde, som både du som kunde, og vi som firma, kan være stolte af. 

Hvad er prisen på betonrenovering?

Når det kommer til prisen på renovering af beton, vil prisen afhænge meget af forskellige faktorer, og det er meget sjældent, at vi oplever, at to opgaver er ens. Vi vil naturligvis altid sørge for, at du får den helt rigtige pris.

Ring og hør mere om vores betonrenovering

Hvis du vil høre mere om betonrenovering, at du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en drøftelse af jeres ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på betonrenovering.

Du kan ringe til os på telefon 20 80 44 50. Du kan naturligvis også skrive til vores e-mail, som er fb@ml-diamantskaering.dk, eller udfylde kontaktformularen på siden, hvorpå vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Indhent et gratis tilbud

Firmainfo


  • ​​​ML Diamantskæring ApS
  • ​​Tværvænget 9, 7400 Herning
  • CVR: 26190029

Kontaktinfo


Vores partnere